Over scopra

Wat biedt Scopra?

Scopra inspireert, biedt inzicht, geeft kleur en richting bij loopbaanadvies, coaching en trainingen. Op een eigen, praktische en gedegen manier creëert Scopra ruimte voor ontwikkeling van mens, team en organisatie. Door de unieke combinatie van kennis over drijfveren, goede afstemming tussen behoefte en ervaring en coaching met paarden brengt Scopra balans tussen buiten en binnen.                                                          Resultaatgericht met oog voor het proces.

Persoon achter scopra

Marian Staal is de oprichter en coach van Scopra. Scopra in 2007 opgericht met als doel mensen en organisaties krachtiger te maken en optimaal te laten presteren vanuit bewustwording en inzicht in drijfveren, kwaliteiten en het spiegelen van gedrag.

Marian heeft een onderwijskundige en commerciële achtergrond en ruime ervaring als (paarden)coach en programmamanager.  Met haar opleiding, ervaring en de praktische toepasbaarheid van de instrumenten waarmee Scopra werkt, zet Marian haar opdrachtgevers in hun kracht en geeft ruimte om zichtbaar te zijn en te scoren in werk en sport.

Het profiel van Marian is een creatieve en strategische ondernemer met oog voor mensen en praktisch van aard

 

Aanpak

We starten vanuit een vrijblijvend en oriënterend gesprek. In dit gesprek verkennen we welke vragen, ideeën en wensen er zijn. Eigenlijk luisteren we alleen maar … 😉

Op basis van de vraag en de doelstelling kijken we of er een match is en bespreken we de mogelijkheden. We werken zorgvuldig maar to-the-point de mogelijkheden uit. Vervolgens sturen we ons voorstel binnen 7 dagen op. 

Scopra houdt van korte lijnen, open en eerlijke communicatie, en een creatieve insteek om tot een positief en blijvend resultaat te komen.

Ten behoeve van de borging plannen we altijd een extra gesprek in binnen 2 maanden na afloop van het traject.